Camp2922Cancelled

Da der pr. 1 juni var alt for få tilmeldte til årets Camp besluttede Camp administrationens bestyrelse at aflyse. De få af jer, der har køb billet kan henvende jer til Campens administration via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få refunderet jeres køb af billet(ter)

Vi håber meget, at der til næste år bliver større tilslutning til eventet.

 

 
 

Et af hovedformålene med SommerCamp er de mange seminarer, du kan deltage i. Hver dag holdes der forskellige foredrag med masser af inspiration til dit daglige arbejde, som FBO.

SE AGENDA 2022

 
 

Du har mulighed for at booke soveplads i et klasselokale på Poulstrup Friskole og Børnehus. Sommercamp råder over de nødvendige antal klasseværelser på skolen, som ligger på samme område som Vrejlev-Hæstrup hallen.

Der er flere toiletter på skolen, men det er ikke muligt at bade på skolen. Der er baderum i Vrejlev Hæstrup hallen.

Du vil blive anvist et klasseværelse, hvor du skal bo under hele Sommercampen. Det er muligt at checke ind fra torsdag morgen og der checkes ud søndag når Sommercampen slutter.

Ønsker du at cheke ind allerede onsdag, kan det lade sig gøre mod at bestille ekstra overnatning på tilmeldingssiden - det koster DKK 100,00 ekstra. Det er ikke muligt at forlænge opholdet i klasseværelset, der SKAL checkes ud søndag.

Du skal selv medbringe luftmadras, liggeunderlag og sovepose/sengetøj. Du kan på tilmeldingen (kommentarer) anføre, om der er personer i dit team du gerne vil bo sammen med i klasseværelset, og vi vil så vidt muligt tage hensyn dertil, når vi planlægger

Straks når du ankommer til Sommercampen, skal du melde dig ved check-in, som ligger lige indenfor i Vrejlev Hæstrup hallen. Vi har indrettet et informationskontor, som er åben under hele Sommercampen i dagtimerne.

Vi skal have dit fornavn og efternavn, medbring gerne evt.kvittering for bookning/betaling. Du får udleveret armbånd til det antal personer, du har tilmeldt. Armbånd skal bæres under hele Sommercampen, da det er adgang til de seminarer og måltider, du på forhånd har betalt for.

Vi har også et cafeteria, hvor der kan købes pølser, toast, pommes frites m.m. Desuden sælges der slik, øl, vand, kaffe og is under hele Sommercampen.

Der findes parkeringspladser ved skolen - i skolegården og ved hallen. Det er også muligt at parkere i skoven lige nord for campingpladsen.

Al spisning foregår i den store hal, hvor der er plads til 700 personer. Det er også her de allerfleste seminarer foregår. 

Maden er en vigtig del af Sommercampen - Måltiderne leveres af en lokal producent, som er kendt for sin høje kvalitet.

Som tilmeldt til Sommercamp vil du få følgende måltider serveret:

  • Torsdag aften serveres der en grillbakke med forskelligt slags kød, som deltagerne selv tilbereder på de store udendørs grill, der er opstilles ved hallen. Dertil forskelligt tilbehør, salater m.m.
  • Fredag og lørdag serverer vi - morgenbord - frokost med lune retter - aftensmad og senere er der underholdning, som dog først tilrettelægges kort tid inden Sommercampen starter.
  • Søndag er der igen morgenbord og ved middagstid serveres pålægskagemand til alle, inden det er tid til at slutte Sommercampen.

Drikkevarer er ikke inkluderet i priserne, og det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer til måltiderne/fester

Vi har indrettet en campingplads på vores fodboldbaner, hvor det er muligt at campere enten med campingvogn, autocamper eller telt.

Fakta om campingpladsen:

  • Alle pladser er opdelt efter brandmyndighedernes anvisning og har en størrelse på 3 x 5 meter.
  • Der er sikkerhedsafstand mellem alle vogne/telte, som skal respekteres af alle brugere.
  • Der er guider der anviser pladsen, derfor skal ca. ankomsttidspunkt angives ved bestilling.
  • Alle pladser er nummerede - det er derfor vigtigt at man opstiller vogn/telt på den anviste plads.
  • Vi formidler ikke udlejning af campingvogne, men kan give telefonnummer eller mailadresse på nogle af vore tidligere udlejere, og så kan du selv kontakte udlejeren.
  • Der er strøm til alle campingvogne/telte.
  • Der findes toiletvogne på begge pladser.

Ønsker du at leje en campingvogn?
Vi har i år valgt ikke at påtage os opgaven med at finde campingvogne, så derfor beder vi Jer selv tage kontakt find eventuelt en udlejer på listen her:

DK-Campingudlejning

Privat-campingudlejning DK

Lej en campingvogn i Herning & resten af Midtjylland samt Nordjylland 

Vendelbo Vans

Camping.dk

Husk at tilmelde den vogn I lejer på tilmeldingsiden, så der er en plads til den på vores campingplads.

Hvert år deltager en del børn mellem 2 og 17 år i Sommercampen. Når mor og far deltager i seminarer - er der sørget for aktiviterer for børn. Derfor er det vigtigt, at vi kender alderen på de børn, der deltager.

Lørdag arrangeres der tur til Fårup Sommerland

Bestilles og betales i informationslokalet senest fredag kl. 16.00

 

Find os her

Summer Camp ved Vrejlev Hæstrup Hallen,
Poulstrup Skolevej 5, Poulstrup,
DK-9760 Vraa
Denmark

Kontakt os